Urriak 17 - Chillida Leku. Afaria
Txartelak: www.museochillidaleku.com
Afalaurrekoak
Euskal Herriko askotariko gazten dastaketa
- Iparraldeko Biok
- Ossou Irati
- Hernaniko Telleri Zahar baserriko Idiazabal gazta
- Zeraingo urdina
- Hernaniko errege sagarrezko gozoki ekologikoa
- Mokadu artisauak
- Lezoko Kuskurro ogi artisaua
Lehen platera
- Pulpo broxeta Robata erara, Arabako patata txikiarekin eta romesco saltsarekin
- Bieira broxeta Robata erara, onddoekin eta Hernaniko Karabeleko belar fresko ekologikoen saltsarekin
Plater nagusia
- Hezurgabeko behi txuleta parrilan, labean erretako barazki ekologikoekin, gisatutako Nafarroako piper pikilloekin eta Hernaniko Karabeleko micromezclum entsalada ekologikoarekin
Azkenburukoa
- Valrhona txokolatezko tartaleta belar limoidun merengearekin
Edaria eta kafea barne